Thursday, July 31, 2008

Fried Kway Teow - 30th July

Sat at Aunty Irene house, saw her Fried Kway Teow, so yesterday tried it out on my own.

Wednesday, July 30, 2008

Tag by Lim Zhi

This is my second tag of the week and i am tagged by Lim Zhi

1. Where is your cell phone?

Beside me on the computer table.

2. Your significant other?

Not telling, hehe...

3. Your hair?

Black colour

4. Your mother?


5. Your father?

In the other world

6. Your favorite thing? For the moment?

Soft toy

7. Your dream last night?

Didn't dream about anything

8. Your favorite drink? For the moment?

Kopi c without sugar

9. Your dream/goal?

To be successful

10. The room you’re in?

Living room

11. Your hobby?

Travelling, listening to music, reading novel (but have not been reading for some time), blogging

12. Your fear

Losing loves one

13. Where do you want to be in 6 year?

Travel to my dream country

14. What you’re not?


15. Muffins?

Love it

16. One of your wish list items?

Fulfil my dream of travelling around the world

17. Where you grew up?

In Singapore

18. The last thing you did?

Fried kway teow

19. What are you wearing?

T-shirt and short

20. Favorite gadget?


21. Your pets?


22. Your computer?


23. Your mood?


24. Missing someone?

Not telling, hehe...

25. Your car?

Don't own a car

26. Something you’re not wearing?


27. Favourite store?

Can't think of any

28. Like someone?

Not telling, hehe...

29. Your favorite color?

Blue, red

30. When is the last time you laughed?

This morning while listening to 开心大闹钟

31. Last time you cried?

Can't remember

People i would like to tag : Mr L-5, Akira, Chobits

Photo Taking - 27th July

This picture is taken inside the Fullerton Hotel

These picture are taken on Sunday around Empress Place area.

Vintage Car Grand Prix & Concours Display - 27th July

Actually on Sunday wanted to go Suntec City but expected large crowd there due to a Travel Agent Fair and The Singapore Garden Festival going on there, so did not go.

Passed by Empress Place, there's a Singapore HeritageFest 2008 going on at Singapore from 12th to 27th July and one of the item is this Vintage Car Grand Prix & Concours Display.

姜汁撞奶 - 28th July

On Sat at Aunty Irene house, Aunty Irene teach how to make this 姜汁撞奶, and it it easy to make, on Sunday i bought a packet of soy bean milk and do it on Monday.

Monday, July 28, 2008

Tag by Akira

I was being tagged by Akira and this is my first tag.

1) What is the most important thing in your life?

Answer : Happiness, family, friends

2) What is the last thing that you bought with your own money?

Answer : A packet of fresh soy milk

3) Where do you wish to get marry?

Answer : If i got the money, it will be in Europe

4) How old do you think you will be permanently owned by your love?

Answer : Err... not telling, hehe...

5) Are you in love?

Answer : Err... not telling, hehe...

6) Where was the last restaurant you had dinner?

Answer : Nihon Mura in Cathay building

7) Name the latest book that you bought?

Answer : Can't recall as i have not bought any book recently

8) What is your full name?

Answer : Just call me Sharon

9) Do you prefer your mother or father?

Answer : Both

10) Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.

Answer : Can't think of any at the moment

11) Christina or Britney?

Answer : Not to my liking

12) Do you do your own laundry?

Answer : Occasionally

13) The most exciting place you want to go?

Answer : Japan (Although i been there twice, but still want to visit it)

14) Hugs or kisses?

Answer : Hugs

Friends that i want to tag :

Mr L-5

Happy Irene


Sock Peng


Postcard from Sockpeng - 26th July

On Sat i receive a postcard from Sock Peng, the other time saw from her blog that she visited Rocky Mountain National Park and bought postcards from there and giving out 4 postcards to 4 lucky friends, so i tried my luck and i was one of the lucky person. 谢谢 Sock Peng for the postcard, so happy to receive the post from her and i also want to thank her for the continuous support in my blog.

在这我还是要在说声谢谢你, Sock Peng.

A Day at Aunty Irene house - 26th July

Last week, i heard from Aunty Irene that she make pumpkin kaya and it is si beh nice, so on Saturday i was at Aunty Irene house to learn how to make pumpkin kaya with Elieen, even Mabel who is there to learn 虾饺 cannot resist the temptation, went to buy pumpkin to learn to make this pumpkin kaya.

After learning pumpkin kaya, Eileen and i learn how to make pumpkin bread. See those cute cute and nice nice design, it is make by Aunty Irene. At first i was asking Aunty Irene abt making turtle because saw the other time Margaret did it, and it is very cute, but didn't do it because don't want to copycat mah. Then i ask Aunty Irene about making dog because i like dog, but Aunty Irene mention she not sure abt it, so we make other cute cute design.

Our (Aunty Irene, Nicole, Margaret, DS, L-5 and me) dinner for the day is Aunty Irene homecook fried kway teow. It is so yummy that everyone eat till the plate is so clean.

Bottle Tree Park - Part 3 of 3 - 20th July

There's another entrance, which is for cars to enter

Organic Bean Sprout
Organic Wheat Grass

There's also a live seafood store that sell fish, crab, etc... but i did not take picture of the store.

Sunday, July 27, 2008

Bottle Tree Park - Part 2 of 3 - 20th July

longkang fishing for kids

longkang fishing

lotus flower

Saturday, July 26, 2008

意大利面 - 25th July

Saw from Ohbin blog that she cook 意大利面, and that my house still have some spaghetti, so i decided to cook it for dinner. I add whatever ingredient that i could find in the fridge.

Friday, July 25, 2008

Bottle Tree Park - Part 1 of 3 - 20th July

Information abt Bottle Tree Park

Entrance to Bottle Tree Park

Saw from Kat blog that she went to Bottle Tree Park and that the environment is so nice, so decided to visit it. Indeed it is a nice place to visit.

hit counter download